Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΙΚΑΡΟΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΕΣ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ-2011






1.Το μηνα Μαρτιο του 2011 πραγματοποιησαμε δυο συναντησεις στο Βαθυ και στο Καρλοβασι αντιστοιχα με το Δημαρχο Σαμιων Στέλιο Θάνο και προεδρο του Δημοτικου Συμβουλιου Νίκο Ζάχαρη (για θεματα προσβασιμοτητας για ολο το Δημο Σαμιων.

2.Επισης συμμετειχαμε στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Σαμου στην ημεριδα που πραγματοποιησε με θεμα Αυτονομη διαβιωση ατομων με νοητικη αναπηρια.
3.Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 26/3/2011 στο Ξενοδοχείο <<ΣΑΜΟΣ>> στο Βαθύ συνάντηση με μέλη και φίλους των ΑμεΑ προσφέροντας καφέ,τσάι για γνωριμία μαζί τους.Επίσης μοιράστηκαν τροφεία στα μέλη των ΑμεΑ.

4 .Το μήνα Απρίλιο του 2011 Παρεβρεθήκαμε το Σάββατο 9/4 στην αίθουσα του Δήμου Σαμίων στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Σάμου μαζί με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΩΝ με Θέμα <<Ενημέρωση πρόληψη και προοπτικές για τα άτομα με προβλήματα όρασης οπως η ηλικιακή της ωχράς κηλίδας.

5. Την Μεγάλη Πέμπτη μέλη του Σωματείου μας μαζί με τον Πρόεδρο,Αντιπρόεδρο,Γεν.Γραμματέα επισκέφτηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου στο Καρλόβασι καθώς επίσης και το Δημοτικό Γηροκομείο Βαθέος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου